Skip to content

Comenzi & Livrare: Luni-Vineri 12.00-16.00 / Restaurant: Luni-Duminică 12.00-24.00 / Tel: 0724-365-583

Termeni & condiții

Siteul https://jadoorestaurant.ro este proprietatea RED AROMA SRL, persoană juridică română, cu sediul în Str. Nicolae Racota, Nr. 3b, Vila A, Bucuresti Sectorul 1, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul unic de inregistrare J40/14845/2011, CUI 29447741, e-mail: office@jadoorestaurant.ro, denumită în continuare „Jadoo”.

Accesul și utilizarea acestui website se face sub autoritatea termenilor și condițiilor prevăzute în prezentul document. Navigarea pe acest site presupune acceptarea implicită a termenilor și condițiilor de mai jos.

 • Website-ul https://jadoorestaurant.ro este un site de prezentare a restaurantului Jadoo și a produselor comercializate de către aceasta. Informațiile disponibile pe website sunt actualizate periodic. Cu toate acestea, Jadoo nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele informații eronate sau lipsite de acuratețe. Pentru a evita orice dubiu referitor la acuratețea sau actualitatea informațiilor prezentate, vă recomandăm să vă adresați prin e-mail către Jadoo la adresa office@jadoorestaurant.ro.
 • Jadoo este o marca înregistrată proprietatea RED AROMA SRL. Toate denumirile produselor și serviciilor și reprezentările grafice ale acestora sunt protejate de lege. Orice reproducere sau utilizare neautorizată ale acestora este interzisă și constituie încălcări ale dispozițiilor legale.
 • Dreptul de copyright asupra informațiilor prezentate pe acest website aparține RED AROMA SRL. Niciun material prezentat sau achiziționat de pe acest website nu poate fi modificat și/sau reprodus parțial ori integral, stocat ori transmis către terți, în lipsa acordului scris al unui reprezentant legal RED AROMA SRL.
 • Jadoo poate actualiza oricând informațiile prezentate pe website sau prezentul document referitor la termenii și condițiile de utilizare, fără o notificare prealabilă în acest sens.
 • Jadoo nu va fi ținuta responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a navigării pe acest website și utilizării informațiilor prezentate pe website, a imposibilității temporare ori permanente de accesare a website-ului, a unor acțiuni neautorizate ale unor terțe persoane asupra website-ului.
 • Jadoo nu va fi ținut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a descărcării oricăror fișiere, documente de pe acest website, incluzând, fără a se limita la: eventuale distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care se accesează website-ul, pierderi de date sau altele.
  1. Politica de confidentialitate.

   Informațiile personale puse la dispoziția Jadoo pentru a accesa anumite informații online sau pentru a vă crea un cont de utilizator, sunt protejate în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001. Prin completarea formularelor online vă exprimați în mod implicit acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal astfel furnizate. În acest sens, autorizați Jadoo să utilizeze aceste date în scopuri statistice, de marketing, precum și pentru a transmite mesaje cu privire la produse sau servicii, campanii promoționale sau orice alte campanii de informare desfășurate de Jadoo.

   La solicitarea Dumneavoastră expresă, formulată în scris și transmisă către Jadoo la sediul social menționat în preambulul prezentului document, sau pe adresa office@jadoorestaurant.ro, Jadoo se obligă să rectifice, să actualizeze, să șteargă sau să anonimizeze datele cu caracter personal ale solicitantului, în mod gratuit, conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

  1. Politica de livrare.

   Zona de livrare este de 5km in jurul locatiei restaurantului. Transportul este gratuit in zona de livrare, dar este necesara o comanda minima de 50 RON.

   Satisfactia dvs este cea mai importanta pentru noi. Va rugam sa ne acordati timpul necesar pregatirii comenzilor si a livrarii lor. Încercam să expediem în timp cât mai scurt, astfel incat clientii nostri sa fie pe deplin satisfacuti. Estimam timpul de livrare la maximum 60 minute de la ora comenzii. În cazul în care apar întârzieri, vom reveni cu informații și un timp estimat de livrare.

  1. Reclamatii si politica de retur/anulare.

   Jadoo poate refuza sa onoreze anumite comenzi atat timp cat produsele nu mai fac parte din oferta curenta. La descoperirea unor diferente intre caracteristicile produsului din baza de date si cele afisate pe site, Jadoo isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a anunta utilizatorul despre situatia produsa.

   Reclamatiile legate de starea produselor se fac in maxim 2 ore dupa receptia produselor, telefonic la nr. 0724-365-583 sau prin email la adresa office@jadoorestaurant.ro.

   Returnarea produselor este posibila la maxim 4 ore dupa primirea produselor. Daca dupa verificare se confirma reclamatia clientului, respectiv neconformitatea produselor, acestea pot fi inlocuite. In caz de retur Jadoo se angajeaza sa restituie clientului suma platita.

   Jadoo are dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificarea prealabila, precum si de a modifica pretul produselor.

   Astfel, recomandam verificarea permanenta a actualizarilor produselor inainte de plasarea comenzilor.

  2. Achiziționarea produselor de pe platforma https://jadoorestaurant.ro implică furnizarea datelor cu caracter personal solicitate prin formularul de comandă. Jadoo nu va comunica niciunei terțe persoane datele cu caracter personal furnizate, cu excepția acelor date cu caracter personal necesare pentru efectuarea livrării de către curier. Jadoo nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul furnizează date de identificare false ori adrese de livrare eronate. De asemenea, Jadoo nu va livra la alta adresa decat cea specificata in formularul site-ului, odata cu plasarea comenzii. Daca doriti sa modificati adresa ulterior plasarii comenzii, va rugam sa ne contactati la adresa de mail specificata.
  3. Plățile online, utilizând cardul bancar, sunt realizate prin intermediul partenerului nostru, NETOPIA. Securitatea transferurilor este asigurată de utilizarea mediului de tranzacționare 3D Secure. Pentru realizarea plății în acest mod, precum și pentru procesarea plăților, este necesar să furnizați date și informații către partenerul nostru. Detaliile plății, inclusiv numele titularului de card, ne vor fi furnizate de către NETOPIA și noi vom prelucra aceste date cu caracter personal exclusiv în scopul confirmării comenzilor plasate de către Dvs. Mai multe informații referitoare la mobilPAY și NETOPIA găsiți aici.

  Prezentul document este guvernat de legea română. Drepturile persoanelor care vizitează website-ul https://jadoorestaurant.ro nu sunt limitate de dispozițiile cuprinse în prezentul document, ele completându-se cu dispozițiile legale relevante.